Vpis v bazo iskalcev zaposlitve

Spoštovani!

Naše podjetje ima željo izbrati najboljše kandidate s ciljem, da dosežemo možnost zadovoljstva in ekonomskih učinkov obeh strani. Ker so naši nameni plemeniti si želimo na nam lasten način pridobiti zadovoljujoči obseg podatkov in občutkov pred odločanjem. Ena izmed aktivnosti pred izbiro je izpolnjevanje različnih vprašalnikov in osebni razgovor.

Pred vami je vprašalnik z različnimi vsebinami in morda vam vsako vprašanje ne bo odgovarjalo, ne glede na to pričakujemo, da boste odgovorili na večino vprašanj. Nekatera vprašanja se ponavljajo tudi v drugih aktivnostih pri izbiri, toda kljub temu vas prosimo, da nanje odgovorite. V kolikor menite, da določeno vprašanje presega mejo integritete prosim to zapišite.

Rezultati kakor tudi sami vprašalniki bodo tvorili interni arhiv podjetja, vaša svobodna volja pa je kako se boste odzvali na posamezno vprašanje. Za nobeno od vprašanj ne sprejemamo dodatnih vprašanj in ne bomo dajali pojasnil, torej odgovorite na osnovi podatkov, mnenj in informacij s katerimi razpolagate v fazi izpolnjevanja vprašalnika in na način kot razumete vprašanje v trenutku presoje. Podjetje se odreka pojasnilni dolžnosti v zvezi s vprašalnikom.

Pričakujemo, da vprašalnik izpolnite v 20 minutah.

Vprašalnik

Stan

Zakaj želite menjati zaposlitev

Trenutna zaposlitev

Predhodne zaposlitve

Naslov podjetja/organizacije, naziv delovnega mesta, čas trajanja zaposlitve, kontaktne osebe, možnost priporočila)

Zdravstveno stanje

Telesne značilnosti

Ostale posebnosti

Telesna kondicija in moč

Hoby

Izobrazba in znanje

Priloge: spričevala, diplome, potrdila, zapisi, (opisati naziv, datum, številke)

Kaj menite, da so vaše bistvene prednosti, ki bi pripomogle k vaši uspešni kandidaturi za želeno delovno mesto, kako bi se opisali z nekaj besedami

Usposobljenost za delo z računalnikom

Ostalo

Znanje tujih jezikov
Ostalo

Sposobnosti / talenti

Razvrstite pomembnost posameznega dejavnika glede zadovoljstva pri delu, tako da z ena (1) označite najbolj pomemben dejavnik z DESET (10 ) pa najmanj pomemben dejavnik od 1 do 10.

 • Moč (pooblastila)
 • Delo s strankami
 • Vsebina dela
 • Samostojnost pri delu
 • Možnost napredovanja
 • Možnost sodelovanja pri delu v skupini
 • Dobro delovno vzdušje in razumevanje s sodelavci
 • Strokovna rast in razvoj
 • Priznanja in pohvale
 • Plača
 • Sodelavci

Razvade

Način prehranjevanja

Kdo je odgovoren za vaše zdravje

Navedite ime, naziv in telefonske številke oseb, ki vas lahko priporočijo in dovolite, da jih po potrebi kontaktiramo

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.